Over BASIS


BASIS voedingsadviezen maakt gebruik van Orthomoleculaire therapie. Het Griekse woord orthomoleculair betekent juist, recht of gezond wat de moleculen betreft. Deze vorm van therapie gaat ervan uit dat voeding, gezondheid en ziekte nauw met elkaar verbonden zijn. Het streven hierin is dan ook om met voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen

BASIS voedingsadviezen maakt gebruik van Orthomoleculaire therapie. Het Griekse woord orthomoleculair betekent juist, recht of gezond wat de moleculen betreft. Deze vorm van therapie gaat ervan uit dat voeding, gezondheid en ziekte nauw met elkaar verbonden zijn.

Het streven hierin is dan ook om met voeding zoveel mogelijk nodige en nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo min mogelijk schadelijke stoffen. Dit is van belang om alle processen in het lichaam optimaal hun werken te kunnen laten doen om in goede conditie te blijven.  

Wanneer er tekorten ontstaan van bepaalde vitaminen, mineralen en sporenelementen, kunnen er diverse biochemische processen in ons lichaam en geest verstoord raken. Hierdoor kunnen klachten en ziekten ontstaan. Door het aanpassen van het voedingspatroon en met de inzet van voedingssupplementen kunnen klachten aangepakt worden en valt gezondheidswinst te behalen.


Maak kennis met Gaby de oprichtster van BASIS voedingsadviezen, en Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut. Vanuit haar eigen zoektocht naar het antwoord op haar gezondheidsklachten is haar passie voor gezondheid en voeding ontstaan en is zij de studie tot therapeut gaan volgen om zo nog meer te leren over hoe het menselijk lichaam werkt en hoe deze in gezonde conditie te behouden. Vanuit haar gedrevenheid zoekt zij het liefste alles tot de bodem voor u uit en helpt zij u graag naar een gezonder en fitter leven. Aandacht en toegankelijkheid staan bij haar voorop en u kunt dan ook met al uw vragen bij haar terecht.